Mycket just nu..

Ja jag är en konstig typ av människa som trivs när de är fullt upp.
Fast just nu är de lite väl mycket kan jag känna.
 
Jobbet är de groteskt mycket. Känns som jag aldrig hinner klart innan jag har ett ton med nya saker att göra. Kul men jobbigt,
Hästarna, ja jag har ju hittat ny motivlevation när de de blev en minder i stallet att pyssla med. Visst saknar jag min lilla raggsocka men vet att hon har de toppen där hon bor nu!
 
Kommit iväg till  ridhuset med både Helios och Frida. Känns så skönt ska bara få de att flyta på smidigare då de kommer bli endel åkande i vinter till ridhuset med bebisarna. Om ca 3 veckor så ska vi börja trava Helios och jag.
Oj vad de rullar på med den svarta springaren. När han kom hem kändes de som en oändlighet innan vi skulle nå dit  vi är idag!
 
Vad duktiga vi är. Något som givit resultat är huhr envist vi har verkat Helios hov. Var väl inte i allt  för skojigt skick när han kom men nu efter två veckors intevaller med besök av hovis börjar de äntligen se ut som de ska!
Fundera på att ta med honom till Strömsholm. De ska  tydligen ha en riktigt duktig speciallist där på hovslageriet.
 
Idag blir de lösgjordhet på Frida ner på stubben, Ska åka och hoppträna henne på Torsdag!
Helios blir de en tripp till ridhuset för 40 min skritt!
 
Där efter ska jag grotta ner näsan i mina matte böcker.   Känner att jag inte behöver oroa mig för att gå syslolös idag hehe.♥